CAW Oost-Brabant

U bent hier

De Zonnebloem

In De Zonnebloem is iedereen welkom. Je kan er gewoon binnenlopen om een lekkere tas koffie te drinken, om de krant te lezen, om nieuwe mensen te leren kennen, om deel te nemen aan leuke activiteiten of om even tot rust te komen.

Zit je met vragen of een probleem, dan is er altijd iemand om te luisteren naar je verhaal, om je informatie en advies te geven als je dat wil. Samen met jou zoeken we een gepaste oplossing.

Sociaal restaurant

Op maandag eten we een lekkere broodmaaltijd met iets extra. Boterhammen met beleg en soep, een omelet of iets anders. Maandag 17.30u (1,5€)

Op woensdag koken onze vrijwilligers een voedzame warme maaltijd. Prima dagelijkse kost voor iedereen! Woensdag 12.30u (2,5€)

Activiteiten

Regelmatig plannen we in de namiddag samen een activiteit: iets ontspannends, een vorming of een informatiemoment. Ideeën zijn altijd welkom. Elke maand kan je je zegje doen op het ronde tafelgesprek. We laten geen kans verloren gaan om te feesten en het gezellig te maken.

Praktische diensten

We verkopen vuilniszakken en postzegels per stuk, je kan gratis op internet. Elke maandagnamiddag hebben we naaiatelier. Is je broek te lang of te kort? Onze vaardige naaister gaat ermee aan de slag! Wil je zelf eens achter de naaimachine zitten? Zeker ook welkom!

Heb je vragen over andere diensten, dan proberen we je zo goed mogelijk te helpen en wegwijs te maken.

Openingsuren

Maandag14u-19ubroodjesmaaltijd om 17u30
Woensdag10u-17uwarme maaltijd om 12u30
Vrijdag13u-16u 

Contact

Inloopcentrum De Zonnebloem
Michel Theysstraat 7, 3290 Diest
013 33 52 47 
zonnebloem@cawoostbrabant.be