CAW Oost-Brabant

U bent hier

De Meander

In De Meander is iedereen welkom. Je kan er gewoon binnenlopen om een lekkere tas koffie te drinken, om de krant te lezen, om nieuwe mensen te leren kennen, om deel te nemen aan leuke activiteiten of gewoon om even tot rust te komen.

Zit je met vragen of een probleem, dan is er altijd iemand om te luisteren naar je verhaal, om je informatie en advies te geven als je dat wil. Samen met jou zoeken we een gepaste oplossing. Als we zelf niet kunnen helpen, vertellen we waar je wel terecht kan.

Sociaal restaurant, middagmaal

  • Op vrijdagavond kan je in fijn gezelschap een warme maaltijd eten (2€).
  • Op maandag- en woensdagavond kan je aanschuiven voor een broodmaaltijd (1€).

Wil je mee aanschuiven? Laat het ons dan op tijd weten, want het aantal plaatsen is beperkt.

Activiteiten voor volwassenen

Regelmatig plannen we in de namiddag samen een activiteit: iets ontspannends, een vorming of een informatiemoment. Ideeën zijn altijd welkom.

Praktische diensten

Je kan je kleding wassen (1,5€) en drogen (1€), gratis douchen of gebruik maken van de telefoon of van computer en internet om iets op te zoeken. We verkopen vuilniszakken en postzegels per stuk.

Heb je vragen over andere diensten, dan proberen we je zo goed mogelijk te helpen en wegwijs te maken.

Belgian Homeless Cup

De Meander is sinds 2013 ook het clubhuis van het OHL Streetsoccer Team. Dit straatvoetbalteam komt elke dinsdag samen. Hun matchen (o.a. in het kader van Belgian Homeless Cup) zorgen voor heel wat sfeer in De Meander.

Sociale kruidenier

De Sociale Kruidenier is een winkel waar je aan een sociaal tarief kan winkelen. Naast basisproducten vind je er verse groenten en fruit. Ze worden verkocht aan een zo goedkoop mogelijke prijs. Meer informatie over de Sociale Kruidenier krijg je in de Meander.

Openingsuren

Maandag14u-20ubroodmaaltijd tussen 17u. en 18u.
Woensdag14u-20ubroodmaaltijd tussen 17u. en 18u.
Vrijdag16u-21uwarme maaltijd om 17u15
Zaterdag14u-18u 

Contact

Inloopcentrum De Meander
Redingenstraat 25, 3000 Leuven
016 58 38 53 

meander@cawoostbrabant.be