CAW Oost-Brabant

U bent hier

CAW Oost-Brabant vraagt aandacht voor haar maatschappelijke boodschap.

10.03

CAW Oost-Brabant vraagt aandacht voor haar maatschappelijke boodschap.

Het CAW (centrum algemeen welzijnswerk) verleent eerstelijnshulp bij om het even welke welzijnsvraag. Iedereen is er welkom voor informatie, advies, begeleiding of tijdelijke opvang. De hulp is gratis, vrijwillig en kan ook anoniem.

Een heldere boodschap met een aanbod dat gericht is naar de brede bevolking. En toch zoeken nog veel te weinig mensen hulp wanneer ze welzijnsvragen hebben en hierbij advies of ondersteuning kunnen gebruiken.  

Daarom vinden wij het belangrijk onze boodschap nog meer kracht bij te zetten. We doen dit o.a. door een bekendmakingscampagne te lanceren op Eén en Canvas en ook op ROB tv waarbij we in een korte televisiespot vertellen dat hulp vragen geen schande is, dat iedereen wel eens vast komt te zitten, en dat het beter is om vroeger de stap naar hulpverlening te zetten, voor het probleem te groot wordt of de situatie ondraaglijk. 

Met onze bekendmakingscampagne willen we mensen laten weten dat ze er niet alleen voor staan. 

We vinden het ook belangrijk om onze stem als CAW te blijven laten horen. Zo kunnen we de uitdagingen waar we in de samenleving voor staan, in en met die samenleving blijven aanpakken. Steeds meer mensen belanden vandaag immers in een kwetsbare positie.

De campagnespot is te zien vanaf 13 maart op Eén, Canvas en ook op ROB tv, de regionale televisiezender van Oost-Brabant.