CAW Oost-Brabant

U bent hier

Amerant

In Amerant is iedereen welkom. Je kan er gewoon binnenlopen om een lekkere tas koffie te drinken, om de krant te lezen, om nieuwe mensen te leren kennen, om deel te nemen aan leuke activiteiten of gewoon om even tot rust te komen.

Zit je met vragen of een probleem, dan is er altijd iemand om te luisteren naar je verhaal, om je informatie en advies te geven als je dat wil. Samen met jou zoeken we een gepaste oplossing.

Activiteiten

Regelmatig plannen we samen een activiteit: iets ontspannends, een vorming of een informatiemoment. Ideeën zijn altijd welkom. Elke maand is er koffieklets.

Praktische diensten

We verkopen vuilniszakken en postzegels per stuk.

Heb je vragen over andere diensten, dan proberen we je zo goed mogelijk te helpen en wegwijs te maken.

Openingsuren

Amerant neemt in mei 2018 haar intrek in een nieuwe locatie op de Hertogensite in het centrum van de stad. Samen met een 17-koppig team gaat CAW Oost-Brabant daar aan de slag om met een ruim hulpverleningsaanbod en in samenwerking met heel wat partners welzijn in de regio mee te versterken. 

Ondertussen zal het inloopcentrum niet langer te vinden zijn in de vertrouwde stek in de Oude Vestenstraat nr 6. Het huurcontract loopt er ten einde. 

Vanaf januari tot mei sluit daarom het inloopcentrum Amerant. 

Contact

amerant@cawoostbrabant.be